Mit kínálunk?

Légy te is Biztonságban velünk!!

Nagy teljesítményű ipari ózongenerátorral dolgozunk amely uniós előállítású termék, szemben a piacon kapható távol-keleti berendezésekkel, hatékonysága is kimagasló 💨💨 így az ózon beszivárog minden apró helyre, résbe, repedésbe, és a textil anyagok szálai közé is! Nem csak a berendezés ózontermelő képessége fontos mérőszám, de az a kvalitás is, hogy mennyire képes azt hatékonyan, gyorsan nagy légtérben elterjeszteni.

Nagy teljesítményű ipari ózongenerátor. 💨💨💨 Már akár napi 500 Ft-tól bebiztosíthatod magad!

A ózon technológia ártalmatlanítja a levegőben terjedő vírusokat köztük a jelenlegi világjárványt okozó 🦠korona vírust🦠 is!🚫

Kutatók bizonyították a technológia hatékonyságát egyéb levegőben terjedő kártékony részecskék, így poratka- és pollenallergének, baktériumok (meticillin-rezisztens Staphylococcus aureus, E. coli, Bacillus fajok) és gombaspórák (Cladosporium feketepenész) inaktiválása terén.

Nagyteljesítményű ózongenerátorunkkal a legkisebb résbe is eljuttatjuk az ózon gázt, ahol elkezdi erős oxidáló hatását kifejteni.

Fontos tudni, hogy nem csak a termelt ózon mennyisége fontos, hanem a gyors terítési képesség is, hisz nagyon agresszívan oxidáló gázról van szó, de nagyon gyors a lebomlása is.

Az ózonkezeléshez tárgyak elmozdítása vagy elpakolása nem szükséges. Csak az élő növények ideiglenes áthelyezése javasolt. Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. De nem is helyettesíti a rendszeres mechanikai szennyeződés eltávolítást. (felsöprés, felmosás, portörlés)

Munkamenet

A kezelés 1-3 órát vesz igénybe a helyiség méretétől függően.

Mivel az ózon a klór 600-3000 szeresével tisztít, a kezelés előtt a kisállatokat,növényeket el kell távolítani!

A lakást el kell hagyni és biztosítani hogy a fertőtlenítés alatt senki ne juthasson be!

A kezelés végeztével alaposan szellőztetni kell !

A kezelés a helyiség berendezéseiben semmilyen kárt nem tesz!

A munkafolyamat végén egészséges biztonságos környezetet adunk át!   👉👉👉            Kapcsolat

Nagy teljesítményű ipari ózongenerátor. 💨💨💨 Már akár napi 500 Ft-tól bebiztosíthatod magad!I

A klímaberendezések által a súlyos légúti megbetegedéseket okozó legionella baktérium ellen a rendszeres ózonos tisztítás eredményes és hatékony.


ÖkoGreen

Számolj le 99,9%-os hatékonysággal a kórokozókkal, az élősködőkkel, vagy a kellemetlen szagokkal. Alapos tisztítás a nehezen hozzáférhető, de akár az elérhetetlen helyeken is mint a matracokban rejtőző atka, párnahuzatok belseje, bútorok belseje.

  • Ami nagyon fontos, hogy mivel az ózon gázhalmazállapotú, és kétszer nehezebb mint a levegő, így beszivárog minden apró helyre, résbe, repedésbe, és a textil anyagok szálai közé is!

Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.


Innováció

A napi és a tudományos életben is egyre gyakrabban hallhatunk, olvashatunk az ózonról. 

Erős oxidáló hatása miatt számos kutatás foglalkozik vele, egyre több tanulmány található e témában. Felhasználási lehetőségei igen sokoldalúak: a terményfertőtlenítésen át az élelmiszerek és alapanyagaik kezelése, különböző termek, istállók, műtők, laborok fertőtlenítése és légterének csíramentesítésre, illetve csíragyérítésére is használják.Ózon

Az ózon (O3) egy három oxigénatomból álló instabil molekula, amelyet Christian Friedrich Schönbein fedezett fel 1840-ben. Neve a görög"ozein"="rossz szagot árasztó" szóból származik.


Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag.


Érdekességek az ózonról

A 19. században az emberek elkezdték hasznosítani az ózont fertőtlenítésre, vízkezelésre, gyógyításra, tisztításra, a táplálék frissen tartására. Száz év leforgása alatt pedig az emberek ózonhoz való kapcsolata és hozzáállása jelentősen megváltozott, és annak használata széles körben elterjedt. 1902-ben Németországban hozták létre az első olyan gyárat, amely a víz ózonnal történő fertőtlenítésére és tisztítására szakosodott. Azóta már sok vízműben alkalmaznak ózonos technológiát a víz tisztításának és fertőtlenítésének folyamatában. Az ózonnal kezelt víz íze és állapota jobb, mint a hagyományos csapvízé. 1904-től ugyancsak elterjedtté válik az ózon használata a tej, hús, sajt és fehérjét tartalmazó táplálékok frissen tartásánál. Igénybe vették az ózon jótékony hatását a világháború idején az emberek fizioterápiájához, valamint később a sportolók izomzatának fejlesztéséhez és növeléséhez. A modern világban pedig egyre népszerűbbé válik az ózon a fodrászatban, a légfrissítésnél és zuhanyzásnál.

Tulajdonságai

Az ózon és az oxigén egymás allotróp módosulatai. Az ózon szúrós szagú, mérgező gáz. Standard hőmérsékleten és nyomáson, (nagy tömegben) halványkék árnyalatú. -112 °C alatt sötétkék folyadék, -193 °C alatt sötétkék kristály. Az egyik legerősebb oxidálószer. Instabil: közönséges oxigénmolekulára (O2) és egyatomos, rendkívül reagens, úgynevezett nascensz oxigénre bomlik. Ha oxidálható anyagokkal érintkezik, a bomlás már alacsony hőmérsékleten is robbanásszerű.

Szagát - ami még 500 ezerszeres hígításban is érezhető - rendszerint a klóréhoz hasonlónak találják, de koncentrációjától függően szegfű, széna, kén-dioxid vagy nitrózusgáz illatúnak is érezhetjük.

Az ózon fertőtlenítő hatása

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Előfordulása

Megtalálható a talaj vegyületeiben, a vízben és az ózonpajzsban.

Villámcsapás közelében nagy mennyiségben keletkezik az ún. koronakisülés hatására. A Tesla-tekerccsel végzett kísérletek használatakor keletkező elektromos ívek is nagy mennyiségű ózont képesek előállítani. Továbbá minden 185 nm közeli hullámhosszú UV (UV-C) sugárzás is ózont fejleszt. A szoláriumcsövek többsége pl. éppen ezért speciális üvegburkolattal készül, ami ezt az UV-fény-hullámhosszt kiszűri, de a hétköznapi fénymásológépek is termelnek ózont, vagy akár a legtöbb halogénizzó is, csak igen kis mennyiségben. A metróban is termelődik ózon. (Érintkezési hibákból adódó szikrák miatt stb.)

A kereskedelemben is kapható kis, ózontermelő készülék, amelyet hűtőszekrények, éléskamrák, gépkocsi-utasterek, légkondicionáló berendezések, sőt - ha nem tartózkodunk ott - lakások helyiségeinek fertőtlenítésére is használhatunk.

Orvosi felhasználása

A baktericid (baktériumölő), virucid (vírusölő) hatás hátterében a szétváló ózonból keletkező aktív oxigén oxidáló hatása áll. Az ózon megbontja a baktériumok sejthártyáját, a foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által. Megakadályozza a gombák sejtnövekedését - bizonyos stádiumokban, a vírusok sejtekhez kapcsolódásának akadályozásával pedig a vírusok szaporodása ellen hat. A sejteket gyenge enzim bevonatuk sérülékennyé teszi a vírusok betörése ellen, de így egyben az oxidációra is érzékenyek lesznek. Az ózon aktív oxigén molekulája így eloxidálja és megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol. Az ózon oxidálja a rosszindulatú sejtek külső lipid falát is. Keringési betegségek esetén az összetapadt vörösvérsejtek gátolják a vérkeringést a kis hajszálerekben, és csökkentik az oxigén-felszívódást is. Az ózon megszünteti az összetapadást, és helyreállítja az oxigén-szállító képességet. A szövetek oxigén-ellátása nő, mivel egyrészt nő a nyomás az artériákban, másrészt csökken a vér viszkozitása. Az ózon oxidálja a felesleges lerakódásokat az erekben, kitisztítja a véredényeket. Az ózon élénkíti az oxigén anyagcserét is. Stimulálja egyes tisztogató, sejtfal-védő enzimek képződését és az ATP termelődést is, aktiválja az immunrendszert, az interferonok termelődésének növelésével. Mióta az emberek rájöttek az ózon kedvező hatására, számos helyzetben alkalmazzák fertőtlenítésre, baktériumok és vírusok elpusztítására. Így derült fény arra, hogy az ózon hatásos a tályog, kólibaktérium, a pseudomonas fluorescens baktérium, a szalmonella megbetegedést okozó baktérium , a haemolitikus urémiás szindrómáért felelős baktérium, a kolerabaktérium, a hepatitis B vírus antigénje, a hepatitis A vírus antigénje, az A típusú influenza és a HIV elleni kezelésre. Mindezen baktériumok és vírusok ellen az ózon rendkívül gyors és hatásos ellenanyagnak bizonyult.